Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.11.2017 12:28 - Макрон с план за наливане на милиарди в мюсюлманските предградия
Автор: budha2 Категория: Новини   
Прочетен: 1295 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
image

Всички френски правителства през последните годините се опитаха да решат социалните проблеми в предградията, наливайки милиарди евро в тях. Проблемът изникна остро на дневен ред през 2005 г., когато в някои предградия избухнаха масови безредици, а хиляди автомобили бяха опожарени. Сега дойде и още по-страшното-радикалния мюсюлмански тероризъм. По френски, неофициални източници една трета от населението на Франция са мигранти и техните потомци. Виждаме до какво доведе желанието в страната да има евтин робски труд.

     image



Еманюел Макрон огласи нов план за действие за справяне със социалните проблеми в предградията,(в който няма нищо ново б.а.), предаде ДПА.
Макрон каза, че планът има за цел също да се предотврати ислямската радикализация на младежи, живеещи в проблемните райони.

    image

Президентът изтъкна, че хората в предградията се радикализират, тъй като държавата често не може да им предложи решения. Радикализацията намери място там, където републиката абдикира, каза той.
Той изложи в най-общи линии плана си, който ще представи подробно през февруари догодина- предвижда компании да получават помощ, ако осигуряват на безработни от бедните квартали работа на договор с пълно работно време и по-строги мерки срещу дискриминацията на работното място.
Макрон каза, че ще бъдат отделени 10 милиарда евро за подобряване на условията на живот в предградията. Той обяви също, че библиотеките ще работят до късно, самотните родители ще получават повече съдействие, а здравеопазването ще бъде подобрено.
За съжаление и Макрон няма смелост и си заравя главата в пясъка и не признава, че когато в името на толерантността отворите вратата на нетолерантността, накрая да разрушавате първоначалната толерантност.

        image



Според проучване на центъра за изследвания “Пю” след 15 години всеки четвърти жител на Земята ще бъде мюсюлманин. Но в кои държави делът на мюсюлманите расте най-много и защо? И наистина ли мюсюлманите взимат надмощие?
През 2010-та мюсюлманите представляваха 6 процента от европейското население, през 2030-та ще бъдат над 12 процента.”(официално).
Особено голям прираст се очертава в Белгия – където мюсюлманите от 6 процента ще достигнат 10,9, или във Франция – от 8 на 11%,което и при двете държави изглежда фалшиво и изкуствено намалено.
Процедурата на ислямизация на Франция, както и на другите европейски държави си върви по вековната схема:
Стъпка 1: Когато ислямистите съставляват 1-3% от населението. Тяхното поведение в обществото е с достойнство и не са натрапчиви.
Стъпка 2: Когато ислямистите съставляват 4-20% от населението. Започват политически искания, например, масовото строителство на джамии, минарета забрана на християнските ритуали и дейности.
Виждаме какво става в държавите с около и над 10%.
Стъпка 3: Когато ислямистите съставляват повече от 20% от населението, се започва свещена война (джихад). Мюсюлмански квартали на градовете (гета) не са достъпни за немюсюлмани. В гетото влизат в пълна сила законите на шериата и в същото време започват атентати за отцепване и създаването на ислямска държава.

         image



Изстъпленията в Холандия, Германия, Белгия, Франция, Норвегия, Швеция са пряко доказателство, колкото и да се опитват все още да ги прикриват “толерастните” власти.
В България,както и в останалите европейски страни не можем повече да допускаме една религиозна догма да има неограничени възможности. Когато религиозната догма е в конфронтация с гражданските закони трябва да й се сложат ограничения.
Проблемът с ислямската догма е, че тя не е религия, а има главно политически и законов компонент. Тази част от исляма е несъвместима с европейските граждански права. Толерантността трябва да си има граници.

      image

Когато в името на толерантността отворите вратата на нетолерантността, накрая да разрушавате първоначалната толерантност. Не може да приемете съществуването на нещо, крайно недемократично в името на демокрацията. Минарето винаги се е използвало като териториален знак от ислямистите – да маркира територия, която е ислямска или искат да бъде ислямска. Това е символ на политическо надмощие над другите религии. Не искаме това да се случи.
Жестоката истина е, че в Европа има към 60 милиона ислямисти, или повече от 10%, но след няколко години те могат да бъдат двойно или тройно повече.

Когато се достигне критична маса, нещата стават проблемни. Тяхното задължение е да ислямизират света.
Във Великобритания, бягаща от ЕС, в свободната и демократична Великобритания, всяка година се вземат между пет и седем хиляди решения въз основата на Шериата.

Йордан Халачев, ПРЕГЛЕД

image

Снимка: мюсюлмани, които не са могли да се поберат в малка джамия в Париж се молят на улицата, 17 декември 2010 г.

image

image








Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8685189
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031